Legospel

(1)

Lego

Spela LEGO-spel online gratis på Nyckelspel

På den här sidan har vi samlat de bästa Lego-spelen som du kan spela gratis online. LEGO är världens största leksaksföretag och deras mest kända produkt är färgglada klossar. Plastklossarna är sammansättningsbara och du klickar ihop dem för att bygga precis vad du vill, från flygplan och robotar till hela städer. Vi har också ett antal fantastiska äventyrsspel baserade på Lego-serien. Var beredd på en Nindroid-attack med hjältarna från Ninjago, utforska Lego Star Wars-världen eller besök ett Lego poolparty i Heartlake-staden.

LEGO-spel: Ninjago-serien

Är du ett stort fan av Lego's Ninjago: Leksakssetet och serien Masters of Spinjitzu? I vår samling Lego Ninjago games kan du vara med när Master Wu’s elever Jay, Cole, Nya, Zane, Kai och Lloyd tar sig an Lord Garmadon, Master Chen och de olika sorters illasinnade gäng som flackar omkring i Ninjago. Om du inte kan få nog av ninjor ska du ta en titt på våra ninja games, också!

LEGO-spel: bygga

Även om Lego nyligen utvidgade med diverse animerade filmer och leksaksset såsom Lego Batman-filmen och Lego Star Wars kommer deras klossar alltid att vara det de är mest kända för. Dessa byggleksaker kan du använda till att bygga vad du vill. Du hittar ett antal Legobyggnadsspel på den här sidan, men för den fullständiga översikten över våra byggspel är det bäst att du tar en titt på den här sidan This page också.

LEGO: En kort historia

LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Christiansen och är baserat i Billund, Danmark. Varumärket "LEGO" är en sammandragning av de danska orden ”leg godt” som betyder "leka bra". Till en början producerade företaget olika träleksaker men så började de 1947 att tillverka sina berömda klossar. LEGO tillverkar också större klossar för yngre barn: Duplo.

LEGO-temaparker: Legoland

LEGO har till och med sina egna temaparker för familjer där besökarna får dyka djupt in i den värld av möjligheter som Lego-klossar erbjuder. I Legoland kan du även se riktiga byggnader på de olika platser som Lego hittat på, exempelvis Duplo-landet, Heartlake-staden, Äventyrslanden och så förstås Lego-staden.

Spela LEGO-spel

Bläddra igenom vårt urval av Lego-spel och välj de spel du vill spela. Bygg, ta isär och sätt ihop dina klossar igen så många gånger du vill. Skapa din egen värd och dina egna äventyr. Lycka till med spelandet!