Barbiespel

(5)

Barbie Spel

Spela de bästa Barbiespelen online på Nyckelspel

Vi har ett stort antal Barbiespel online som du kan prova gratis. Vi har allt från utklädningsspel med Barbie på en festival till jobbspel där hon provar på att jobba som veterinär. Du kan ge Barbie en makeover, designa kläder åt henne eller vara Barbies tandläkare i spel som Baby Barbie Braces Doctor. Om du är ute efter andra roliga modespel kan du välja bland våra makeover games och dress up games för fler spel!

Barbie, en mycket kort historia

Barbie är en av världens mest kända dockor och uppfanns av Ruth Handler år 1959. Två år senare kom iden till Ken, Barbies pojkvän. Ruth döpte Barbie efter sin dotter Barbara och Ken efter sonen Kenneth. Innan Barbie var det mest babydockor man klädde på och av. Handler trodde att barn också kanske skulle vilja klä på modeintresserade flickor som jobbade som fotomodeller med trendiga vuxenkläder.

Andra Barbiedockor

Genom åren har Barbievärlden blivit enormt populär och utökats med många dockor som är vänner till Barbie eller ingår i hennes familj. Hon har flera syskon, som bl.a. SKipper, Chelsea och Stacie. De har söta husdjur som Taffy och Blissa, ett vackert drömhus att bo i och massor med fantastiska accessoarer. Barbie har också massor med BFFs, som t.ex. Nikki, Summer, Daisy, Teresa, och Midge. De är alla med i filmer, tv-serier, vloggar och spel om Barbies liv.

Kom så spelar vi Barbiespel!

Titta igenom våra roliga spel och välj de som du tycker ser roligast ut. Barbie började karriären som fotomodell men har sedan dess haft flera fantastiska jobb som bl.a. hårfrisör och astronaut. Hon har dock alltid gillat mode: garderoben är full av vackra käder och hon har alltid rätt kläder till rätt tillfälle. I dessa spel kan du öva dig på att vara hårfrisör eller lära dig att göra makeovers.