Tjejer

(242)

Tjejer

De bästa spelen för tjejer! Vi har massor av gratis onlinespel som kommer att hålla dig lycklig i timmar. Här hittar du alla de bästa tjejspelen, och vårt spelanbud växer varje dag när vi lägger till nya spel. Hitta alla dina favoritkaraktärer från Disney-filmerna, från TV-serier som Monster High, Barbie och dina favoritfester!

Vi har massor av bra kärleksquiz-spel, som kärleksmätaren och Love Tester! Kolla om någon från din klass eller skola är en bra match för dig. Det kan vara kul att göra några förutsägelser om dina vänners tur i kärlek också. Kolla vem som skulle vara en bra dejt för dina bästa vänner, och vilka dejtar som skulle vara en katastrof!

Tala om att dejta, hemliga kyssar som i det populära Kontors Kyssar är också super roliga. I dessa spel måste du få paren att kyssas när ingen ser. De har ofta valt en livlig plats för sin hemliga dejt, så se till att alla tittar åt motsatt håll medans ni kysser. Bli inte upptäckt! Vilken spännande dejt!

Har du inte riktigt lust i alla kärvänliga grejer och kyssar? Du kan också spela ett av våra många andra spel för tjejer. Älskar du natur, djur och jordbruk? Vad sägs om det utmärkta spelet Big Farm av Goodgame. I det här spelet måste du bygga din egen gård, odla produkter och sälja dem. Spela tillsammans med alla dina vänner, hjälp till på andra gårdar och ge varandra användbara gåvor.

Oavsett om du gillar sminkspel, klädspel, Barbie, ridning eller smygkyssar, kan du hitta alla de bästa online-spelen för tjejer på nyckelspel.se! Ha det roligt att spela!

Tjejer