Zombie Spel

(27)

Zombie Spel

Spela de bästa och de mest skrämmande zombiespelen på vår webbplats. Här kan du spela alla de mest spännande och grymma zombiespel helt gratis! I dessa zombiespel är världens ände nära till hands. Ett konstigt virus har gjort nästan hela befolkningen till en blodtörstig zombie! De kommer alla till dig, en av de sista överlevande, för zombier äter mänskliga hjärnor! När en zombie har bitit ihjäl dig blir du också en själlös, äcklig zombie!
Zombies ser också väldigt otäcka ut! Deras hud har blivit gröna eller gråaktiga, och deras kroppar är täckta av alla slags fruktansvärda snitt och hål och sipprande sår. Lyckligtvis, för att de är så trasiga och oförskämda, kan dessa odödliga fasor inte flytta sig så snabbt. Det mest effektiva sättet att döda zombies är att skjuta dem i huvudet. Kan du döda alla zombies med ett skickligt huvudskott innan de får tag i dig och dödar dig?
I zombiespel måste du ofta resa genom en övergiven spökstad och samla ammunition, mat och andra viktiga förnödenheter för att hålla dig levande. Du är ofta ensam. Kan du hitta andra överlevande och bilda en liten grupp av överlevande för att bekämpa zombie hoten? Kan ni gå ihop tillsammans och överleva Zombie Apocalypse så länge som det krävs för armén att komma och rädda er?
I några andra zombie -spel kan du bygga ditt eget gömställe för att hålla zombierna på avstånd. Använd dagen för att bygga och förstärka ditt gömställe. På natten attackerar zombierna. De klöser på dörrarna, river på väggarna och försöker bryta upp fönstren för att komma in. Välj en bra plats att ligga i vänta på och använd ditt vapen för att få bort zombierna innan de lyckas förstöra ditt försvar och tvinga sig in.
Vi har sökt på internet för alla de bästa online zombie spel och har samlat dem alla här för dig att spela. Spela de bästa horror genre zombie spelen online! Alla våra zombie spel är helt gratis att spela! Ha så kul!