Prickskyttespel

(10)

Prickskyttespel

Spela prickskyttespel gratis online på Nyckelspel!

Anta rollen som en livsfarlig lönnmördare i vår kollektion med prickskyttespel online. Ligg och vänta utanför din fiendes målområde och använd ditt prickskyttegevärs kikarsikte för att observera scenen. Kan du sikta rätt och ta dem med ett enda skott? Du måste vara uppmärksam på detaljer som scenens planlösning, de särskiljande egenskaperna hos ditt mål, vädret och andra faktorer som kan påverka projektilens bana. Se till att inte schabbla bort dina hemliga uppdrag som prickskyttelönnmördare, annars kan du hamna i trubbel! Om du är på jakt efter olika typer av skjutarspel kan du ta en titt på översikten av tillgängliga titlar på vår översiktssida skjutarspel

Prickskyttetaktik

En prickskytt är en militär eller paramilitär skarpskytt utrustad med särskilda långdistansvapen med hög precision. Med hjälp av sin observationsförmåga och sina skarpskyttefärdigheter kan prickskyttarna skjuta ner sina mål ett efter ett på extremt långt håll, och även samla in överlevnadsinformation. I de här spelen jobbar du antingen som en lönnmördare eller en militär prickskytt och du får specialuppdrag från dina uppdragsgivare. Läs noggrant igenom informationen om uppdraget. Det innehåller viktig information om dina mål och var du kan hitta dem. Se till att observera scenen noggrant. Ditt mål kan röra sig i en folkmassa, gömma sig i en byggnad eller vara omgiven av livvakter. Försök att klara av varje jobb så snabbt och tyst som möjligt!

Prickskyttespel med flera olika mål

I en del spel måste du skjuta flera olika mål. Om de upptäcker dig under en attack kommer de förmodligen att ta skydd och börja skjuta tillbaka. Observera scenen noggrant och skjut dina mål i strategisk ordning för att förhindra att de slår larm och upptäcker vad du sysslar med.

Prickskyttespel och andra populära skjutarspel

Om du gillar förstapersonaspekten i de här spelen måste du testa och se hur det går för dig i vår samling av 3D FPS-spel (förstapersonsskjutare). För klassiska platfformsskjutarspel i arkadstil måste du ta en titt på vår samling av run and gun-spel! Lycka till med spelandet!