Mattespel

(11)

Matematik

Lär dig matematiska färdigheter med gratis onlinespel

Våra mattespel kombinerar logiska pussel och roliga spel. Är du en stjärna på matte eller behöver du lite hjälp med att finslipa dina matematiska färdigheter? Det är många som tycker att matematik är ett svårt ämne i skolan och som hopplöst hanterar formler och statistik och har ångest över prov och tentor. Andra människor älskar verkligen att göra summeringsövningar och lösa matematiska pussel. På den här sidan får du en översikt över spel som är underhållande för alla. Lär dig hur du subtraherar, adderar, dividerar och multiplicerar snabbt och utan att använda en miniräknare!

Logiska pussel

Matematik är den vetenskapliga studien av tal, rum, struktur och förändring. Den sträcker sig över många olika discipliner, inklusive algebra, geometri och talteori. Huvudsakligen gör matematik att vi kan upptäcka mönster, skapa och testa system och förutsäga saker. Beräkningar kan vara mycket direkt relaterade till praktiska situationer, till exempel inom teknik för att säkerställa att maskiner fungerar och att broar och tunnlar inte kollapsar. Matte kan även bara handla om den intellektuella utmaningen att lösa abstrakta problem och logiska pussel. Om du älskar att leta efter mönster och problemlösning, varför inte se vår översikt över pusselspel .

Öva med Cool Math

Vi har samlat våra bästa aritmetiska spel på den här sidan, inklusive några "Cool Math"-titlar. Cool Math är ett spelutgivare som fokuserar på att göra matematiska pusselspel och summeringar för att göra ämnet ännu roligare. Pedagogiska spel som Quick Math och Speed Math hjälper dig att bli snabbare och mer exakt när det gäller beräkning av tal.

Mattespel och andra skolfärdigheter

Om du vill öva fler färdigheter relaterade till skolämnen förutom matematik har vi även ett stort urval av pedagogiska topografispel som förstärker dina kunskaper om länder, huvudstäder och landmärken över hela världen. Eller utöka ditt ordförråd och tänkande med våra utmanande ordlekar. Vi erbjuder många gratis spel, så ta dig en titt och se vad du vill lära dig mer av!