Snabbskrivning

(17)

Snabbskrivning

Besök vår webbsida för att spela de bästa skriv snabbt spel! I dessa spel måste du skriva ut det du ser på skärmen så fort du kan. Det hjälper verkligen om du kan touch typing. I själva verket är målet med många hastighetsskrivning spel att lära sig touch typing. På så sätt kan du titta på skärmen för orden utan att behöva titta ner på tangenterna och fingrarna.
Kan du touch typing? Om inte, lära dig hur du gör det nu genom att spela roliga spel som Book Worm, Text Express och många fler! Om du redan kan touch typing är frågan om du är tillräckligt snabb och noggrann för att hålla takten med dessa spel!
Vi har sökt på internet för de roligaste och mest pedagogiska snabbskrivningsspelen som finns tillgängliga. Därför hittar du alla de bästa online snabbskrivningsspelen som samlas i spelöversikten på den här sidan.
Titta noggrant på bokstäverna och orden som kommer att visas på skärmen. Kan du skriva ut vad det står jättesnabbt? Använd dina skrivfärdigheter för att slå dina motståndare eller för att hjälpa din karaktär att undvika farorna i plattformsnivåerna. Ha så kul att spela dessa fantastiska snabbskrivningsspelen!