Färgläggningsspel

(14)

Färgläggningsspel

Spela färgläggningsspel gratis online på Nyckelspel!

Färgläggningsspel är ett roligt sätt at koppla av och varva ned. Plocka upp dina digitala blyertspennor, färgkritor, färgpennor eller målarpenslar och börja ge dessa bilder liv med en färgkaskad. På den här sidan hittar du ett utbud av olika onlinespel. Barn kan färglägga djur, bilar, flygplan och deras favoritfigurer från tecknade serier och filmer. Dessutom har vi också mer detaljerade mandalaspel som vuxna säkerligen kommer att ha glädje av! Bläddra igenom och hitta några kreativa färgläggningsspel åt dig själv eller dina barn som kan spelas online eller skriva ut och färgläggas hemma.

Färgläggningsspel för barn

Det är roligt att skapa små konstverk. Barn kan använda dessa svarta och vita stenciler till att träna sina finmotorikfärdigheter eftersom finmotorik krävs för att noggrant färga inom linjerna, experimentera med olika nyanser och helt enkelt vara kreativ. Många av våra spel är lämpliga för mycket små barn. De har massor av ljusa färger att kladda med utan att det blir rörigt. Spelen har igenkännbara former och stora områden att klicka färger på, så till och med de yngsta spelarna kommer att tycka att dessa spel är enkla och uppslukande att spela. Om du letar efter fler spel som passar småttingar så ge även sidan våra barnspel ett försök!

Färgläggning för vuxna

Det är lätt hänt att ha uppfattningen att färgläggning av bilder bara är något för små barn men på senare år har färgläggningsböcker för vuxna blivit en ökande och vida spridd trend. Självklart så skiljer sig bilder och böcker som utformats för vuxna från dem för barn, de har ofta mycket mer komplicerade designer och komplexa geometriska mönster. Särskilt populära är färgläggningsböcker med mandalas och spel. Dessa mycket detaljerade mönster gör verkligen att du varvar ned och tar dig tid. Du kanske till och med känner att arbetet med dessa bilder försätter dig i ett nästan meditativt tillstånd av lugn. Det bör ändock inte vara någon överraskning: den traditionella användningen av mandalan är som hjälpverktyg inom meditation!

Spel med färgläggning efter nummer

Spel med färgläggning efter nummer är en annan typ av färgläggningsaktivitet som nyligen fått en rejäl comeback som onlinespel. Varje område på bilden är numrerad. Hitta de färger som matchar varje nummer och måla områdena så att bilden allteftersom börjar skönjas. Vi har massor med spel där du färglägger efter nummer i 2D och även några 3D-varianter där du målar per pixel och använder färgade block till dina tredimensionella skapelser Lycka till med färgläggningen!