Skyttespel

(110)

Skyttespel

Spela skyttespel gratis online på Nyckelspel!
Ladda dina pistoler och sikta in dig på något av våra roliga skyttespel. Vi har massor av realistiska jaktspel, roliga ankjaktsepisoder, prickskytt simulatoräventyr, flerspelarutmaningar och krigsspel åt dig! Oavsett om du strövar över öppna fält och djupa skogar med ditt gevär på jakt efter storvilt, spränger en rånarliga på egen hand eller försöker undvika att bli träffad av fiendesoldater när du tar dig in i en militärbas på topphemligt uppdrag har vi massor av coola actionspel för äventyrslystna och skjut-glada skyttar!

Roliga skyttespel och dueller.

De klassiska skyttespelen i spelhallarna fick sitt genombrott när spelindustrin började använda 3-D-grafik i spel som Wolfenstein 3D och Doom. Detta var de första videospelen där man verkligen kunde se spelmiljön ur rollfigurens perspektiv. Precis framför dig, längst ner på skärmen kan du se din rollfigurs händer och pistolen eller annat vapen de har i handen. Sedan dess har 3-dimensionella skyttespel och pistolsimulatorer blivt allt mer sofistikerade, realistiska och interaktiva. Försök att inte bli skrämd när gerillakrigare, soldater och hemska övernaturliga fiender dyker upp bakom varje hörn i korridorerna! Bana dig väg genom myllrande militärbaser, hamnområden och skogar och samla ammunition, första hjälpenutrustning och annat material som du behöver för att kunna överleva.

Gratis skyttespel med coola pistoler och uppgraderingar

Om du tycker vapen är spännande kommer du att älska våra spel där du kan lära dig att använda olika typer av utrustning och sätta ihop det bästa vapnet för varje uppgift. I de flesta skyttespel kan du spara poäng eller kontanter som du kan byta ut mot allt kraftigare och exakta vapen. Nybörjare kan börja öva prickskytte på skjutbanan innan de tar sig an andra uppdrag. Arbeta dig upp från en revolver eller pistol med bara några få kulor till en destruktiv kulspruta eller till och med antitankvapen. Se till att du har tillräckligt med ammunition med dig när du lanserar en dödlig attack på dina fiender!