Sminkspel

(42)

Sminkspel

Du hittar alla de bästa

make up spelen

samlade på vår hemsida. I dessa roliga sminkspel kan du välja vacker smink för alla slags modeller, från kända teckenserie figurer till riktiga kändisar! Välj vilket smink du vill använda. I dessa spel har du ett stort val av smink att välja mellan. Börja med lite lotion för att återfukta huden och använd sedan foundation. Låt modellens läppar se fylliga och glänsande ut med läppstift eller läppglans. Välj en fin färg för ögonskuggan och lägg till mascara för att få din modells ögon att se helt slående ut. Kanske kan du kombinera den här vackra ögonmakeupen med några färgade linser också? Se till att din modell ser söt och frisk ut genom att använda lite rouge på kinderna.
I vissa makeupspel har kanske dina modeller haft en sen natt och behöver lite extra smink. Ge dem en liten ansiktsbehandling innan du börjar sminka. Plocka deras ögonbryn för att ta bort monobrow och ge deras ögonbryn en vacker båge. Finnar och pormaskar kan behandlas med lite skrubb och lite lotion. Och de mörka cirklarna under ögonen kan lindras med en snabb ansiktsmask! När du har uppdaterat din modell kan du börja att sminka!
Vi har samlat alla de bästa online makeup spel på den här sidan för dig, så här hittar du alla dina favoriter

online makeup spel

! Ha det så roligt med all smink och modeller i dessa fantastiska spel! Hjälp alla dina modeller att använda den allra vackraste makeupen någonsin!