Snakespel

(15)

orm

Spela Snake-spel gratis online på Nyckelspel

På Nyckelspel har vi en fantastisk samling med Snake-spel för ensamma spelare eller flera spelare som du kan ha roligt med. Snake är ett populärt smidighetsspel där du kontrollerar en liten orm. I den klassiska versionen av spelet måste du ta dig igenom en labyrint eller ett öppet fält medan du samlar in så många prickar som du kan. Med varje prick som du äter kommer din orm att växa och bli lite längre. Detta gör det allt svårare att navigera i det tillgängliga området eftersom du inte får vidröra din egen svans. Denna typ av spel är mycket lika det klassiska Snake-spelet som var populärt som inbyggd underhållning i de äldre mobiltelefonerna från Nokia. Om du älskar skicklighetsbaserade spel som detta, se även vår fullständiga översikt över fantastiska skicklighetsspel!

Multiplayer Snake-spel

Klassiska Snake-spel dök upp i slutet av 70-talet och var populära tills långt in på 80-talet. Därefter sjönk populariteten hos Snake-spelen tills det gjorde sin comeback i mobiltelefoner i slutet av 1990-talet. På senare tid har versioner av spelet med .io-multiplayer blivit mycket populära online. I dessa spel samlar du fortfarande prickar för att växa, men du måste också ta dig an andra spelare. Du kan försöka fånga dina motståndare genom att skära av dem och äta upp dem för att stjäla deras energi. Spelet Happy Snakes är ett bra exempel på detta. Om du gillar denna typ av tävlingsinriktade utmaningar, se in vår fullständiga katalog med {.io-spel}(tag: 812) för mer!

Låt oss börja spela Snake

Du har läst tillräckligt, låt oss börja spela! Bläddra i vår spelkatalog och välj ett som spel du gillar. Hur länge kan du gå igenom nivåerna utan att snärjas in av eller ätas upp av en annan spelare? Oroa dig inte, du kan alltid återuppstå och försöka igen. Ha det roligt!