Fiskespel

(4)

Fiskespel

Spela fiskespel gratis online på Nyckelspel!

Kasta din lina och fånga många fina fiskar i våra fiskespel. Vi har roliga fiskespel och tecknade fiskespel men vi har också ett antal realistiska fiskespel där det gäller att välja rätt plats, utrustning och bete. Hoppa ner i vår virtuella fiskebåt eller välj en lugn och fin plats vid vattnet. Det är dags att koppla av och fiska lite. Om du är ute efter fler idrotter utöver fiske att spela på din lediga tid får du inte missa vår kompletta idrottsspel översikt.

Spel med fiske och mete

De flesta spel du hittar här är fiskespel. Fiske handlar om att fånga vattenvarelser som t.ex. fisk, skaldjur och bläckfisk på olika sätt och med olika tekniker. Till exempel med spön eller harpuner, fällor eller nät. Fiskespel handlar dock speciellt om den teknik då man fångar fisk med en krok som normalt hänger från en lina med bete för att locka till sig fiskarna.

Realistiska fiskespel

Det finns olika fisketekniker och vilka metoder och vilken utrustning som en fiskare väljer beror på faktorer som t.ex. omgivningen, deras plats vid vattnet och vilken typ av fisk du vill fånga. I våra mer realistiska fiskespel som t.ex. Fishing Online, är detta faktorer man måste komma ihåg när man väljer sin utrustning och utforskar de olika platserna man kan låsa upp.

Roliga fiskespel

I våra roliga fiskespel är målet oftast att fånga så många fiskar som möjligt och minst en av varje sort. Lås upp fler fiskar under spelets gång och se vad som finns nere i de djupaste sjöarna och haven. I dessa spel händer det att du får upp alla möjliga konstiga varelser och föremål ur vattnet från gamla skor till lysande maneter, hajar och kanske t.o.m. en stor bläckfisk!

Våra fiskespel med mera

Så kasta linan och se hur du gillar att fiska. Koppla av vid en spegelblank sjö eller ge dig ut på de sju haven. Glöm inte att kolla in våra superfiske spel eller spela själv rollen som fisk och jaga mindre havsvarelser att äta i vår kollektion av fish-eat-fish spel. Lycka till med spelet!