Julspel

(42)

Julspel

Spela julspel gratis online på Nyckelspel!

Det lackar mot jul! Storhelgerna är den tid på året man helst glömmer vinterkylan och myser inomhus med julbord och varm glögg. Ute är det snö och rusk men de julspel vi valt ut åt dig på vår sida ska nog få upp julstämningen. Vi har allt från mysiga matlagningsspel till snöbollskrig och utklädningsspel för vintern. Leta igenom vårt utbud och hitta dina favoriter!

Julspel: bli tomtens lilla hjälpreda

Att göra i ordning och leverera julklappar är ett stort jobb. Tomten har förstås redan hjälp av tomtenissarna i sin verkstad men lite extra hjälp kan alltid behövas! Åk till tomtens berömda verkstad på nordpolen och sätt ihop leksaker, slå in presenter och hjälp till att lasta tomtens släde. Flyg över husen på julafton och stoppa presenter i skorstenarna. Det är du som måste ordna så att tomten och hans renar hinner med att åka jorden runt i år…

Jylpynt: träd och rum

Det blir ingen jul utan en julgran full med vackra kulor och gnistrande ljus. Använd allt pynt du kan hitta till och klä din alldeles egen gran. Häng polkagrisstänger, chokladkransar, glitter, klockor, järnek med mera. Glöm inte att välja en elegant och imponerande stjärna till toppen. Häng strumpor vid öppna spisen och pynta vardagsrummet så att det blir fint och mysigt till din julfest.

Julbord, julgodis och annat

Julen är också den tid på året då du kan baka och laga extra god mat som din familj kan njuta av. Gör en god julkaka, baka ett stort pepparkakshus eller ställ till med ett stort julbord. Med matlagningsspelen kan du imponera dina virtuella gäster med din goda julmat.

Utklädningsspel till jul

Nu när pyntet är uppe och julmaten står i ugnen är det dags att ta emot dina gäster. Välj vackra julkläder för att ha på sig hemma eller varma kläder för ute i snön. Väljer du en tomtekostym eller vill du imponera med den fulaste jultröjan någonsin?

Julspel

Vi har också tagit fram julversioner av några av våra populära klassiker. Vad sägs om bubble shooters med julgranskulor, ett set med pussel med jultema, eller mahjong med snögubbar? Du hittar dem allihop på denna sida!