Racing spel

(84)

Racing

Race till nyckelspel.se för de bästa gratis onlinespelen. Korsa vägen i de bästa tävlingsspelen och spela dem gratis online! På nyckelspel.se hittar du 2d och 3d racingspel, vi levererar dig den bästa online körupplevelsen.

En av de mest populära genrerna i racingspel bland våra spelare är Karting spel. I dessa spel kör du ett litet öppet fordon med ett mycket lågt chassi över en minibana. Trots den lilla bilen och det relativt korta underredet kan du ändå uppnå helt galna hastigheter i en go-kart, speciellt i en supergo-kart! Massor av kända F1-förare startade med kartracing, så kolla in dessa fantastiska racingspel nu!

Gillar du farten med go-kart och Formel 1-spel, men tycker att de kan använda lite mer våld? Kolla då in Earn to Die 2012. I det här spelet måste du uppgradera din bil för att göra den starkare och snabbare varje tur. Din bil måste överleva en vild körning genom zombiebesatta nivåer. Ju fler zombies du kan smälla till och köra över med din bil desto bättre! Skicka zombierna flygande och sprutande blod i uppföljaren, Earn to Die 2: Exodusockså!

Bygg din egen bil, ta några körlektioner eller kör på motorvägen i din egen pimpade bil. På nyckelspel.se kan du tävla så mycket du vill och åka så fort du vill i våra många tävlingsspel! Ha så kul!

Racing