Fotbollsspel

(56)

Fotbollsspel

Spela gratis fotbollsspel online på Nyckelspel

På Nyckelspel hittar du massor av onlinefotbollsspel att spela gratis. Är du nästa Christiano Ronaldo? Sätt bollen bakom målvakten och ta så många poäng du kan för att vinna varje match. Vi har flera spännande straffsparksspel där man sparkar bollen på mål i de avgörande sekunderna i matchen. Eller led ditt lag till seger i våra eurofotboll spel och vinn det internationella mästerskapet! Fler idrottsspel hittar du på vår idrott sida där du hittar hela utbudet!

Fotbollsmästerskapsspel

Fotboll är en lagsport som spelas med två lag med 11 spelare vardera. FIFA, det internationella fotbollsförbundet är sportens huvudorgan. De bestämmer reglerna för fotboll och organiserar stora internationella tävlingar som t.ex. Världskuppen. Men visste du att FIFA dessutom är huvudorgan för futsal (inomhusfotboll) och strandfotboll?

Populära fotbollsspel: straffsparkar och målvakter

En av de mest populära underkategorierna i vårt fotbollsutbud är straffsparksspelet. I dessa spel är du stjärnspelaren som måste göra det vinnande målet i de avgörande minuterna av matchen. Om din styrka är att leda försvaret, dra på dig målvaktshandskarna och ställ dig mellan målstolparna. Kan du stoppa alla sparkar från motståndarna genom att fånga eller stöta bort bollen?

Andra fotbollsspel online

Om du inte vill delta i proffsligorna eller mästerskapen riktigt ännu utan bara vill sparka boll och öva på tricks och färdigheter erbjuder vi dessutom andra fotbollsspel utöver fotbollsmästerskapen. VI har fotbollsmanagerspel, keepie-uppiespel där du måste undvika att bollen nuddar golvet samt roliga blandidrottsspel. Spela roliga matcher 1-mot-1 med Sports Heads-serien eller försök att passa bollen till dina lagkamrater i blandspelet fotboll-pachinko Flappy Footchinko. Ta dig en titt och dyk ner i vårt utbud Det finns massor att spela så kom igen nu bara. Det är dags för avspark!