Basketspel

(1)

Baseball Spel

Spela baseballspel online gratis på Nyckelspel

Om du gillar baseballspel och känner dig redo att spela i den högre serien är det här spelsidan för dig. Här har vi samlat en urval av onlinebaseballspel som du kan spela gratis. Vi har realistiska baseballsimulatorer och även roliga sportäventyr som inspirerats av baseball. Greppa ditt baseballträ och visa framfötterna. Om du är sugen på mer lönar det sig att ta en titt på vår kompletta samling med idrottsspel också.

Spela baseball

Det är en allmän uppfattning att baseball kommer sig av lekar med slagträ och boll som förekom i Storbritannien och på Irland, exempelvis brännboll och ”stolboll”, en slagträlek som mjölkpigorna brukade spela med sina mjölkpallar och mjölkskålar. Den första baseballmatchen som finns dokumenterad i USA spelades i Ontario, Kanada 1838. I baseball ska hemmalaget försöka slå iväg bollen och springa över planen för att nå till 1:a, 2:a eller 3:e basen eller springa ett frivarv, en så kallad ”home run”. Utelaget kan ta till olika metoder för att förhindra slagmännen från att lyckas med det. Kastaren kan försöka kasta bollen så att slagmannen missar tre gånger och åker ut. Om slagmannen lyckas slå ut bollen på planen så kan utelaget försöka fånga bollen i luften (lyra) eller tagga ut en löpare.

Baseballspel: Klappa till!

Om du tycker bäst om att slå ut bollen är det i vårt spel Baseball Pro som du kan visa upp dina slagkunskaper för världen. Rätta till kepsen och ställ dig bredbent med dina dubbade skor i backen. Det krävs en stjärnspelare för att vinna matchen. Tycker du även om att springa så är Baseball League något för dig. Där får du inte bara svinga slagträt utan måste även hjälpa dina spelare att ta sig runt den ruterformade plandelen. I Baseball Team byter du slagträt mot en handske och spelar som kastare. Kasta curvballs och lista ut smarta sätt att slå ut slagmannen.

Roliga baseballspel

Utöver fler av dessa realistiska baseballspel har vi även ett antal spel med slagträ och boll som till viss del är inspirerade av idrotten. Spela USAs favorttidsfördriv med Nalle Puh, kämpa i en 1-mot-1-baseballduell eller slå iväg bollen för att göra sönder så många fönster som möjligt. Letar du efter fler bollspel och slagträidrotter? Glöm inte bort att ta en titt på vår sida bollspel där det finns mer!