Fireboy- och Watergirlspel

(5)

Fireboy och Watergirl

Fireboy och Watergirl-spelen - spela hela serien!

På den här sidan hittar du alla Fireboy och Watergirl-spel. Detta spel för två spelare har utformats och utvecklats av Oslo Albet och handlar om två söta små hjältar. Spelet går ut på att lösa pusslen på plattformen och få båda figurerna till rätt utgångar. Nedan kan du läsa mer om dessa populära spel eller gå till vår spel för två spelare översikt där du hittar fler spel av liknande typ!

Så här spelar man Fireboy och Watergirl

Dessa spel går att spela ensam om man styr båda figurerna (en med piltangenterna och den andra med WASD-tangenterna) eller också kan man dela tangentbordet med en kompis och spela tillsammans. Alla Fireboy and Watergirl-spel är samarbetsspel vilket innebär att man måste jobba tillsammans och hjälpas åt att undanröja de hinder man stöter på under vägens gång. Se till att hålla båda figurerna vid liv för ingen av dem klarar sig ensam: Om en spelare dör måste den andra börja om!

Fire and Water (Eld och Vatten): kompletterande förmågor

Dina figurer har kompletterande förmågor och svagheter. Fireboy är immun mot lava och kan samla ihop de röda ädelstenarna. Om han nuddar vid vattnet förvandlas han dock till småsten och aska. Watergirl är immun mot vatten och hon kan samla in de blå ädelstenarna. Om hon vidrör lava går hon upp i rök! Arbeta tillsammans och hjälp varandra genom att trycka på omkopplaren och knapparna för att aktivera lönndörrar, hissar och rörliga plattformar. Samla ihop alla ädelstenar för att öppna dörrarna och gå vidare till nästa nivå.

Fireboy och Watergirl-serien!

Serien har funnits ända sedan 2009 och består av ett antal spännande pussel-äventyr. Varje gång går våra två vänner in i ett mystiskt tempel på jakt efter gömda skatter. Spelen som finns i serien är i turordning:

  1. Fireboy och Watergirl: Skogstemplet
  2. Fireboy och Watergirl: Ljustemplet
  3. Fireboy och Watergirl: Skogstemplet
  4. Fireboy och Watergirl: Kristalltemplet
  5. Fireboy och Watergirl: Elementen