Halloween

(49)

Halloween

Spela fantastiska Halloweenspel gratis på NyckelSpel

Halloween är den kusligaste tiden på året, och här på Nyckelspel har vi samlat de läskigaste Halloweenspelen för dig att njuta av! Gör dig redo att utforska spökhus, lösa övernaturliga mysterier och spela massor av speciella Halloweenversioner av dina favoritspel! Halloween firas den 31 oktober, men om du redan vill komma i stämning för den populära helgen och samla lite inspiration till din kostym, bläddra igenom denna samling av spännande Halloweenspel för PC och mobil!

Spännande Halloweenspel för barn att njuta av

På Halloween klär barn vanligtvis ut sig som häxor, trollkarlar, spöken, mumier och andra övernaturliga varelser. Människor trodde att vandrande själar och onda andar den här natten kunde komma över i de levande världen. Att bära en mask och kostym skulle hjälpa dig att skydda dig, eftersom djävlar och andar inte kunde känna igen ditt ansikte. Även om det finns en tonvikt på monster och det makabra, är det också ganska trendigt att maskera sig som en kändis, eller populära karaktärer från filmer, serier och videospel. Halloween inbegriper också många andra roliga traditioner som att gröpa ut stora, orangea pumpor och snida lyktor med skrämmande eller fåniga ansikten. Fånga äpplen i vatten är en traditionell skördefestivalaktivitet som också leks på Halloween. Du måste försöka bita tag i flytande äpplen för att plocka ut dem från ett fat fyllt med vatten.

Den största samlingen Halloweenspel som är tillgängliga online

När det blir mörkt går barnen ut i grupper för bus eller godis, gående från dörr till dörr för att samla en hel korg full med sötsaker och godis. Inte konstigt att denna helg är så populär, barn! En del människor dekorerar till och med sina hus och trädgårdar för att göra dem extra skrämmande för sina Halloweenbesökare. Du kanske hittar dödskalleformade lyktor och en kyrkogård med gravstenar i trädgården, flimrande lyktor på verandan och falska spindelnät och spindlar i fönstren. Våra Halloweenspel har också många symboler och varelser associerade med Halloween. Samla pumpor och godis, slåss mot skelett och vampyrer eller hjälp dina favoritkändisar och seriefigurer att skapa en Halloweenkostym. Bläddra i vår översikt med gratis spel och se om du kan klara av spänningen i vår helt egna onlinekatalog med Halloweenskräck! Kliv in om du vågar!