Idle spel

(10)

Idle spel

Spela Idle-spel gratis online på Nyckelspel

Här påNyckelspel, har vi ett antal fantastiska idle-spel som du kan testa. Idle-spel är vardagsspel där du måste försöka samla ihop rikedomar och tillhörigheter. De kallas också incrementalspel eftersom varje gång du vidtar någon liten åtgärd kan du lägga mer pengar till din rikedom. Knacka på objekt och tjäna några slantar och använd dina pengar till att köpa nya objekt eller figurer som kan hjälpa dig att tjäna pengar ännu snabbare. När du får möjlighet att låsa upp olika sätt att automatiskt öka din inkomst kan du lämna spelet på ‘tomgång’ så samlar det in pengar åt dig. Det finns fler Simulations & Strategi-spel, på denna sida!

Idle-spel: från klick till automatik

Idle-spel kallas ibland clickerspel efter spelets inledande fas då det gäller att snabbt klicka mycket då du måste samla in tillräckligt med kontanter för att låsa upp dina första automatiseringsuppgraderingar. Denna del av spelet kallas också ‘grinding’. När du tagit dig förbi grinding-delen kommer den mer strategiska delen av spelet. (Termen clickerspel kan dock även användas på spel där det handlar om frekvent eller hysterisk musklickning, inte bara på idle-baserade äventyr. Följ denna länk om du vill se hela vårt utbud av clickerspel!)

Gå på tomgång – hämta dina uppgraderingar

När du har möjlighet att köpa uppgraderingar är det dags att se ditt kapital explodera! Välj de bästa objekten för att öka den fart med vilken valuta genereras och minska mängden av klickningar som krävs. Ha spelet igång i bakgrunden så att du tjänar pengar medan du jobbar på något annat. Men samtidigt som du köper uppgraderingar för att stegvis tjäna allt mer pengar går även priset på de uppgraderingarna upp. Var försiktig med dina pengar och se till att du inte slösar bort dem på uppgraderingar som inte betalar tillbaka lika mycket som du betalar in.

Idle-baserade steg: ju mer du äger, desto mer tjänar du.

I vissa spel spelar du rollen som fastighetsmagnat och köper upp land och fastigheter och bygger din egen stad. I andra spel handlar det om att samla ihop lantgårdar och produkter, eller samla ihop ett gäng hjältar för ett äventyr eller inta hela planeter. Driv in hyran för ditt hus, anställ arbetare till att förvalta saker åt dig och fortsätt att utöka din vinst. Utforska alla roliga funktioner i spelet. Ju mer du låser upp, desto mer kan du tjäna in!