Skräckspel

(7)

Skräckspel

Spela de otäckaste spelen gratis online här på Nyckelspel!

Om du gillar att bli skrämd någon gång ibland har vi en hel massa skräckspel för dig ett testa. Från spökhus fulla med andar och monster till roliga äventyr och gåtor på ett Halloweentema. Fly från ett slott fullt med spöken eller en stuga i skogen i våra flyktspel, eller välj bland de mest skrämmande spelen i våra skräckspel. Från Drakula och Frankensteins monster till Slenderman, här hittar du massor av klassiska monster och spöken samlade på en sida. Om du gillar att bli skrämd ibland är denna sida för dig.

Skräckspel: fly från spökhusen

Skruva ner ljuset och spela atmosfäriska escape roomspel där du måste hitta en utväg ur det övergivna slottet eller stugan du tog skydd i undan en vild storm. Kan du luska ut vilka hemska saker som hände här och lösa det paranormala mysteriet? Vem vet vad som gömmer sig bakom dörrarna framför dig. Tryck ner handaget och gå in om du vågar. Leta efter något att lysa upp med och hitta ledtrådar som loggböcker, papperslappar från dagbokssidor och hemliga koder. En skrämmande atmosfär, underliga ljud och olycksbådande bakgrundsmusik sätter scenen för en historia som sänder kårar utmed ryggraden. Om du gillar en rafflande spökhistoria med något monster som hoppar ut ibland är dessa skräckspel något för dig.

Otäcka spel, kusliga monster

Monster finns i alla former och storlekar. Ha roligt med våra underhållande popkulturquizzes med Trollface, pek- och klick-skräckspelen, eller kasta knivar mot de snurrande monstren och besegra dem i vår specialutgåva av Knife Hit Horror. Om du gillade det mardrömsliknande nattskiftet på Freddy’s borde du testa några spin-offspel inspirerade av besatta automatoner i denna otäcka serie. Eller utmana den skrämmande magra och ansiktslösa fasan Slenderman och hans armé av zombies i det otäcka 3D-shooter-spelet Slenderman History. Är zombies de odöda motståndare du tycker bäst om att vinna över? Du hittar hela vårt utbud av zombiespel här, se bara till att ingen äter din hjärna!