Online Biljard Spel

(3)

Online Biljard Spel

Kolla in vår hemsida för att spela de bästa online biljardspelen! Dessa biljardspel är inte bara roliga att spela på puben, du kan nu också spela dem online och gratis! Här hittar du online biljardspel, pool, carambole och snooker. Alla dessa biljardkö-sporter är verkligen populära online! Stöt bollarna och få dem att rulla in i fickorna innan din motståndare gör det! Populära online biljardspel inkluderar Mini Pool, Real Pool och 3D Pool. Kolla in dessa online biljardspel nu!
Biljard spelas vanligtvis på ett biljardbord med en uppsättning numrerade biljardbollar. Biljardbordet är vanligtvis täckt av grön filt. Det finns ett hål i varje hörn, och i mitten av de två långa sidorna av det rektangulära bordet. Dessa kallas fickor. Spelarna måste använda en lång pinne med en liten kudde i ena änden, kö, för att stöta bollarna och få dem i fickorna. Du kan dock inte stöta bollarna direkt med din kö. Det finns en vit boll i spelet. Spelarna måste stöta den vita bollen med sin kö så att den träffar de andra bollarna i rätt vinkel och med rätt hastighet för att stöta ner dem i fickorna.
Det finns ett antal olika biljardspel, men de mest populära biljardvariationerna är 8-bolls pool och 9-bolls pool.
9-bolls pool spelas med 10 bollar - 9 färgade och en vit. De färgade bollarna spelas ut på bordet i ett diamantmönster. Spelare måste först stöta bollen med lägst antal och arbeta sig upp till nummer 9.
8-bolls pool spelas med 16 bollar - 15 färgade bollar och en vit. En spelare måste stöta ner alla randiga bollar (halva) och den andra spelaren de färgade (hela). Den svarta bollen är 8-bollen, och den här bollen måste stötas ner sist. Du kan bara stöta ner 8-bollen i fickan om du har spelat bort alla andra bollar i din uppsättning (hela eller halva). Om du stöter ner 8-bollen tidigare, förlorar du! Om du stöter ner den vita bollen av misstag kommer du att förlora en tur.
Hitta dina nya favorit online biljardspel här. Ha det skoj att spela online biljard!