Ritspel

(18)

Ritspel

Spela gratis ritspel online på Nyckelspel!

Älskar du att rita? Då borde du testa våra gratis ritspel online. Du kan rita och färglägga dina egna skapelser eller fylla i bilder du tycker om. Dra linjer för att göra färdigt en teckning eller för att skapa de plattformar som krävs för varje nivå i våra roliga rita en linjespel. Spela ett färgläggningspel (eller bygg) med 3D pixel, eller spela en omgång piktionary med andra spelare. Om du föredrar färgläggning kan du gå in på våra sidor med färgläggningsspel där du hittar en översikt över våra spel.

Ritspel, för den som vill leva ut sin kreativitet

I våra ritspel med skissblock eller på frihand kan man klottra fritt. I några av de mer avancerade spelen kan man också lägga lager på lager. Det innebär att man kan rita sin skiss, teckna och färglägga på olika genomskinliga ark, så att man kan sudda ut skisslinjer eller lägga till färger utan att skada teckningen. I våra ritspel för flera spelare kan man turas om med att rita bilder och gissa vad det är med andra spelare. Vem får flest poäng genom att snabbast gissa rätt svar? I våra figurskaparspel kan man rita eller pussla ihop sina egna figurer i olika konststilar. Eller rita tatueringar på sina kunder genom att fylla i konturerna på mönster de gillar. Kopiera den önskade tatueringen så bra du kan för eventuella misstag blir permanenta och kan leda till mycket missnöjda kunder!

Ritspel: teckning

Om du hellre vill använda din talang till att lösa gåtor kan du testa några av våra teckningsspel. Fyll snabbt i linjerna för att fånga fallande objekt, bygga färdigt en väg eller skydda figurer från fallande objekt. Rita rätt former och fyll i rätt anslutningslinjer så snabbt och perfekt du kan. Se dock till att bläcket i dina magiska pennor inte tar slut innan du är klar! Kan du se vad lösningen är på varje nivå? För fler utmanande spel rekommenderar vi dessutom våra gåtspel!

Ritspel – spela nu!

Från teckning till färgläggning finns det massor att rita på Nyckelspel. Titta igenom vårt spelutbud och välj de spel du tycker bäst om. Lycka till med spelet!