Cool Math-Spel

(3)

Cool Math

##Spela de bästa Cool Math-spelen som finns tillgängliga online
Cool Math-spel erbjuder en kombination av hjärnträningsspel med sifferpussel och logiska utmaningar. Kolla in spelen i denna katalog eller gå vidare till våra allmänna hjärnträningsspel och våra mattespel för att bläddra igenom hela utbudet.

Vad handlar Cool Math-spel om?

Cool Math är namnet på en speldistributör som fokuserar på pedagogiska matematiska spel. Många tycker att matematik är ett svårt ämne i skolan. Cool Math tror att det främst beror på att det inte presenteras på ett roligt sätt i klassrummet. Men matte behöver inte vara tråkigt eller svårt. Det kan vara riktigt roligt och engagerande, och det är därför detta varumärke arbetar för att presentera matematik genom spel. Detta gör matematiken mycket roligare. Du lär dig hur du kan göra uträkningar snabbt och exakt på nolltid. Företaget har funnits sedan 1997 och är fortfarande mycket framgångsrikt, så det är tydligt att det är ett upplägg som fungerar.

##Koppla av och finslipa dina matematiska färdigheter
Vi har samlat några av de bästa spelen som hjälper dig att koppla av medan du håller din hjärna i form. Varva ner efter skolan och finslipa dina färdigheter på ett underhållande sätt. Har du redan provat det beroendeframkallande additionsspelet Make Me 10? Skjut på bubblorna för att kombinera rätt nummer, men se till att cirkeln inte blir för full. Gör uträkningar så snabbt du kan och bemästra addition, subtraktion, multiplikation och division. Cool Math-spel gör läxorna roliga! Ha kul när du spelar.