Download-Spel

(8)

Ladda Ner Spel

Ladda gratis ner spel online på Nyckelspel!

På denna sida hittar du ett urval av säkra och pålitliga spel att ladda ner på din bärbara dator eller PC. Nuförtiden behöver du inte gå hemifrån för att köpa nya spel. Du kan skaffa dem online. Även om Nyckelspel mest fokuserar på att tillhandahålla ett enormt utbud av kostnadsfria läsarbaserade spel, erbjuder vi också ett antal nedladdningsbara gratisspel. Inga provversioner eller demospel, inga annonser medan du spelar, bara enkla och snabba nedladdningar som du inte behöver betala ett öre för. Välj bland spelen nedan eller fortsätt att läsa om du vill veta mer.

Ladda ner spel och spela offline

Vissa av de nedladdningsbara spel du kan komma åt via denna sida är för flera spelare och har stora världskartor, grafik av hög kvalitet och roliga lagutmaningar och andra saker som händer i spelet. Du kan tävla med andra spelare online, eller slåss mot NPC-figurer vid spel offline, och spara dina framsteg så att du när som helst kan fortsätta där du slutade. Om du tycker om denna typ av äventyrsspel rekommenderar vi att du även tittar på våra sidor med spel för flera spelare och MMO-spel.

Nedladdningsbara spel: specifikationskontroll

Innan du laddar ner ett spel, kontrollera specifikationerna för spelet så att det fungerar på din maskin. Om det spel du är ute efter till exempel har olika verisoner för Mac och Windows anges normalt de lägsta systemkraven en enhet måste ha för att det ska gå att spela spelet. Spelen som finns på denna sida är gratis, men det gäller inte alla nedladdningsbara spel som finns online. Det vore synd om du köpte en version som inte stöds av dina enheter.

Nedladdning av spel: säkerhet

När du laddar ner ett spel, se till att den källa du använder är säker. Det säkraste alternativet är att använda en betrodd plattform med licens att erbjuda de spel du vill ladda ner, eller om möjligt, gå in på spelet direkt via utgivarens webbplats. Ju djupare du måste gräva dig ner på internet för att hitta erbjudanden om kostnadsfria versioner av spel som finns att köpa på andra ställen, desto troligare är det att du stöter på olagliga och eventuellt korrumperade filer. Ta inga onödiga risker – var säker och håll dig till betrodda leverantörer!