Harry Potter-spel

(1)

Harry Potter-spel

Spela Harry Potter-spel gratis online på Nyckelspel!

Följ med dina favorithjältar från trollkarlsvärlden, Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger, på ett av deras äventyr. Utforska den förbjudna skogen, upptäck hemliga rum på Hogwarts eller lär dig flyga på en Nimbus 2000-kvast. På den här sidan hittar du ett urval av spel baserade på J.K. Rowlings berömda Harry Potter böcker och filmer!

Harry Potters Värld

I trollkarlarnas och häxornas värld, har Harry Potter vart berömd sen han var en bebis. Den onda trollkarlen Voldemort dödade Harrys föräldrar, men Harry överlevde den dödliga attacken - med ett blixtformat ärr på sin panna. Dock växer Harry upp omedveten om sin berömmelse, eftersom han växer upp I Mugglarnas (icke-trollkarlars) värld. När Harry får en inbjudan att gå på Hogwarts skola för häxkonst och trolldom, förändras hans liv för alltid. Serien följer Harry under hans år på skolan, där han upptäcker att Voldemort har återvänt. Med hjälp av sina bästa vänner Ron och Hermione, ger sig Harry ut för att besegra Mörkrets Herre en gång för alla!

Hogwarts skola för häxkonst och trolldom

Trollkarlsvärlden är väldigt annorlunda från vår egen. En av de mest imponerande platserna är självaste Hogwarts: ett enormt slott fullt med spöken, målningar som rör på sig, magiska trappor och gömda kammare. Skolan är uppdelad i fyra elevhem. Harrys elevhem är Gryffinor, men beroende på vad Sorteringshatten ser hos dig, kan du hamna i Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin. Följ med Harry och rör dig igenom Hogwarts slott för att upptäacka hemligheterna i 3D-spelet Kogama: Harry Potter and the Castle of Hogwarts.

Harry Potter lär sig magi.

På Hogwarts får sig unga häxor och trollkarlar lära sig Försvar mot svartkonster, Trolldryckskonst, Förvandlingskonst, Besvärjelsekonst, Örtlära och de har till och med lektioner i kvast-flygning. Medan Harry börjar med trollkarls-sporten Quidditch och får många nya vänner, lär han sig också att han har farliga fiender, inklusive rivaiserande studenten Drao Malfoy och Trolldrycks-mästaren Severus Snape, föreståndaren för Slytherins elevhem.

Gör dig redo för att spela Harry Potter spel!

Är du redo att påbörja dina magiska äventyr i trollkarlsvärlden? Ta på dig din mantel, ta din kvast och flyg bort till Hogwarts. Om du vill utforska våra andra spel baserade på berömda filmer, se till att även besöka vår film spel sida.