Narutospel

(1)

Naruto

##Spela Naruto-spele gratis online på Nyckelspel!
På den här sidan finns vår samling med Naruto-spel med den handlingskraftiga och envisa hjälten vars namn manga- och anime-serien Naruto Uzumaki bär. Lär dig använda det ninjastammarna från Konoha betraktar som hemligheter och kämpa tillsammans med hjältarna i lag 7. De flesta av våra Naruto-scener är arkadliknande kampspel och RPG-plattformer baserade på actionmanga. Kom igång med att spela spelen på den här sidan eller så kan du gå igenom hela vår samling med ninja-spel och anime-spel.

Naruto, manga och anime

Manga-serien Naruto ritades och skrevs av Masashi Kishimoto. Serien publicerades i Weekly Shonen Jump som var det mest lästa magasinet i Japan under dess 15 år av utgåvor. Det låg i stort sett alltid bland topp 3. Berättelsen följer Naruto när har tar sig igenom shinobi-akademin och kämpar för att bli Hokage, dvs. ledarninja, i byn Dolda lövet. När Naruto föddes blev en kraftfull rävdemon förseglad i hans själ. Eftersom rävdemonen ödelade byn innan den förseglades präglas Narutos uppväxt av att de flesta byborna ogillar honom då de fruktar honom.

Kontrollera den niosvansade rävdemonen

Under sina äventyr drivs Naruto av ett stort behov av erkännande. När olika skurkar – bland andra Orochimaru, den kriminella organisationen Akatsuki, Obito ”Tobi” och Madara Uchiha – försöker förstöra Konoha i en serie attacker mot byn måste Naruto lära sig att kontrollera rävdemonen Nine-Tails kraft så att han kan skydda sina vänner och sitt hem. När denna manga nått sitt slut 2014 kom det en uppföljare med namnet ”Boruto: Naruto Next Generations”. Den serien fokuserar på Narutos son Boruto och barnen till de andra huvudrollsinnehavarna i originalmangaserien.

Naruto-spelsamling

Välj din figur och ta ”Naruto-språng” på din väg till seger. Anslut dig till andra karaktärer, inklusive Kakashi, Sakura, Sasuke, Rock Lee, Gaara med flera, i en ny serie ninjaäventyr. Lycka till med spelandet!